poliranje avta
poliranje

Poliranje avtomobila priporočamo zlasti zato, da vozilu vrnemo sijaj in ga zaščitimo pred različnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa s tem postopkom poskrbimo, da se na avtomobilu nabira manj umazanije. Poleg tega se umazanije s poliranega avtomobila tudi hitreje in lažje odstrani, tako da res priporočamo poliranje avta. Cena tega postopka je povsem dostopna.

Poliranje avtomobila se deli na tri stopnje, ki se med seboj razlikujejo po samem načinu, pa tudi po času izdelave in končnem rezultatu. Kateri način bi bil za vas oziroma vaše vozilo najprimernejši, se odločite vi, Peint 1a NEJC ŠUŠTARIČ s. p. pa vam pri tem z veseljem svetuje.

  • Osnovno poliranje oziroma enostopenjsko poliranje: poliranje vozil na ta način se uporablja zato, da s površine avtomobila odstranimo manjše praske, hkrati pa barvi povrnemo sijaj.
  • Srednje poliranje oziroma dvostopenjsko poliranje avta odstrani večino prask na vozilu, barvi pa še bolj poudari tako globino kot sijaj. Takšno poliranje priporočamo zlasti za nekoliko temnejša vozila.
  • Zahtevno poliranje avtomobila oziroma tristopenjsko poliranje pa vozilu dobesedno povrne videz novega avtomobila. Z njegovo pomočjo namreč s površine odstranimo vse praske, ki niso prodrle skozi lak. S posebnimi pastami in drugimi materiali pa vozilo tudi odlično zaščitimo pred najrazličnejšimi vremenskimi pojavi.
Tel.: 040 426 627