Tisk in izdelava PVC transparentov

Iščete tisk in izdelavo PVC transparentov, ki bodo zmožni atraktivno predstaviti vaše podjetje oziroma blagovno znamko ne glede na vremenske razmere?

Transparenti (PVC platna) so izdelani iz trpežnega materiala, ki je uporaben za večletno uporabo na dogodkih ali za namene splošne promocije. PVC cerade so primerne za normalne vremenske razmere, pa tudi vetrovna območja, saj lahko izbirate med različnimi gramaturami in oblikami. Za posebej vetrovna območja priporočamo naluknjan transparent oziroma mesh, ki je primeren tako za burjo, kot tudi za nevihte. Tisk na vodoodporno cerado je prava izbira za vas, če iščete poceni in trpežen promocijski material.

Priporočamo uporabo 510g platna.
Blockout platna so namenjena zunanji aplikaciji transparenta, njihova primarna naloga je ohranjanje originalne grafike v boju s sončnimi žarki ter drugimi viri svetlobe, ki običajno popačijo grafiko. Primer tiskanega PVC transparenta si lahko ogledate v galeriji.

V Tiskarni Print1a nudimo svetovanje in kakovostno izdelavo PVC transparentov različnih dimenzij ter materialov v kratkem času.

Tisk Transparentov

Tisk Transparentov

Rinkanje Transparentov

Rinkanje Transparentov