NOVO v naši ponudbi

Velikost modela

1626 mm

HP LATEX 700W - tisk z belo barvo

Velikost modela 1626 mm

HP LATEX 700 WHITE

Tiskajte žive barve pri visokih hitrostih in si zagotovite presenetljiv kontrast s čisto črno barvo.
Pričakujte zanesljiv 4-point tekst z HP Latex.
Izbirajte med širokim izborom aplikacij tiskanja (banner/tekstil/poster papir/platno/tapeta/vinil)

slide-1

Tiskamo na vse ravne površine in s posebnimi folijami tudi na neravne. Skoraj ni omejitev. Pokličite in se pogovorimo. HP Lateks 335 omogoča hiter in kvaliteten tisk ter je tako odlična rešitev, ko moramo kaj natisniti v zadnji minuti. Odlično se izkaže tako pri indoor kot tudi outdoor tisku, saj so visokokakovostni printi HP Latex tiskalnikov veliko bolj vzdržljivi in odporni na praske kot pri solventnih tiskalnikih. Vse to je s HP Latex tiskalniki možno doseči povsem brez nadležnega vonja, saj HP Latex 335 uporablja HP Latex črnila na vodni osnovi, ki ne smrdijo in so zdravju ter okolju prijazna. Velikost modela: 1600 mm

V naši ponudbi se nahajajo

  • Avto nalepke (car wrapping) – So posebej dobrodošle za podjetja, ker pomenijo brezplačno reklamo in traja več let. Nalepke imajo skoraj neomejeno uporabnost. Lahko se jih lepi na pohištvo, knjige, vozila, metalne, lesene, plastične površine, stene, tekstilne nalepke se z vročino fiksirajo na teksil.
  • Fototapete za stene, omare, kuhinje, kopalnice…
  • Video WallArt (postavite lahko sami) video prikaz postavitve
  • Magnetne nalepke za vozila, ravne kovinske povrišine, kot so naprimer hladilniki. Prednost magnetnih nalepk je, da so enostavno odstranljivi in se lahko uporablja vozilo za druge namene.
  • Transparenti (BLOCKAUT transparenti, MESH transparenti, TALNE NALEPKE )
  • Roll up stojala – Izdelava reklamnih stojal – roll up , pingvin, izdelava reklamnih sten za promocijo reklamo oglaševanje, vaših izdelkov, storitev vašega podjetja. Reklamna stojala, reklamne stene se uporabljajo na raznih dogodkih, sejmih, razstavah,…Reklamna stojala roll up se pogosto uporabljajo v samih prodajalnah, poslovnih prostorih,… Grafike so tiskane na transparent – platno blockout, Lahko se tiska tudi na papir, je ceneje vendar, manj odporno in ne stoji tako lepo.
  • 3D nalepke se lepijo na različne ravne površine in so bolj atraktivne od običajnih nalepk,
  • Tisk na umetniško platno – Uporablja se za napenjanje na okvrije. Tisk platen na okvriju za stensko dekoracijo. Lahko se natisnejo slike ali tisk raznih oblikovanih grafik, tisk logotipov,…
  • Tisk na tekstil, tisk tekstilnih platen, tisk zastav, cerade Tiskani tekstili se lahko uporabijo za vpetje v table ali svetlobne table, kjer je v tabli luč ali kjerkoli je luč zadaj. Potiskan tekstil se lahko uporablja za plakate, za bolj estetsko uporabo ali doseganje željenega efekta.
  • Reklamne table, opozorilne table